Aankomende hockeyderby en update van mijn kaak

Gepubliceerd op 17 november 2018 om 16:05

Vandaag, precies over een week staat er een hockeyderby te wachten. Mijn team, Hudito G3, moet dan spelen tegen Hudito G4. Zelf kan ik niet deelnemen aan die wedstrijd. Als jullie mijn blog, Annabel de hamster, gelezen hebben, hebben jullie kunnen lezen dat ik geopereerd ben aan mijn kaak. Daarover geef ik in deze blog een update.

Ik ben niet zenuwachtig voor volgende week. We hebben er goed vertrouwen in, er zit een leuke sfeer in het team tijdens de training en we hebben allemaal onze eigen kwaliteiten. Zo hebben we 2 keisterke (lekker Brabants) verdedigers, verschillende middenvelders, aanvallers en spitsen. Bij een sterke tegenstander sta ik meestal in de verdediging, en ben ik samen met 2 jongens een van de sterkste verdedigers. 

Uiteraard ga ik volgende week uitgebreid verslag geven!

Nu een update over mij en mijn kaak. Het gaat goed met beide. Ik ben inmiddels weer naar school gegaan, en m'n vriendinnen vroegen gelijk hoe het met me was gegaan. Ook een aantal leraren waren blij en verrast me weer te zien. 

Zo zie ik er op dit moment uit. M'n hamsterwangen zijn verdwenen, maar ik heb nog wel een wond in mijn onderkaak zitten.

Hoe fit ik me voel, verschilt per dag. Op schooldagen heb ik soms wel last dat ik moe kan zijn, maar in het weekend kan ik lekker uitrusten. 

Ik heb nog wel last als ik moet slikken. Dat kan soms het eten belemmeren, wat dus echt niet leuk is. Gelukkig heb ik pijnstillers ervoor, die goed werken.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.